_dsc2462_105_000

Biologische jam, crème caramel, kaas en foie gras topping.

Voor alle zakelijke informatie/bestelling : info@delicesdefrance.nl

Confit de figues du Var au vinaigre de framboises

Les 4 Saisons
    Levertijd:15-45 days
  • Beschrijving
  • Meer details

Vijgen confijt met frambozen azijn.

Netto gewicht: 220 Gr

Advies: met salades, op brood met foie gras, kaas.

Ingrediënten: Fig Var (61%), witte wijn (melk, sulfieten), suiker, frambozenazijn (8%), citroensap, zout, 5 pepper bessen .

 

Confit d'oignons de Roscoff A.O.C.

Les 4 Saisons
    Levertijd:15-45 days
  • Beschrijving
  • Meer details
Uien confijt uit Roscoff. (Bretagne)
################
Ingrediënten: Uien uit Roscoff AOC (65%), witte wijn, suiker, Xérès azijn, olijf olie, zout. bevat sulfites.

Squeezer Crème de Caramel à la fleur de sel de Guérande

Les 4 Saisons
    Levertijd:15-45 days
  • Beschrijving
  • Meer details
################

Ingrediënten:

Suiker, room, boter, glucose (gluten),

water, bloem, zeezout uit Guérande (1,3%)

Bewaren:

Koel bewaren na opening

Houdbaarheid: 5 maanden

 

 

"Een romige creme caramel met fleur de sel de Guerande.  Een prachtige mix van zoet en zout, met deze variant kunt u uw borden en gerechten versieren. Het vergemakkelijkt het vullen van gebak of pannenkoeken en topping ijs of desserts.

 

Een verrassende fijne smaak, met al zijn en charme is vooral voor lekkerbekken een excuus om te genieten!

Crème de citron

Les 4 Saisons
    Levertijd:15-45 days
  • Beschrijving
  • Meer details

Citroen crème met romige textuur en verrassend pittige smaak.

################

Ingrediënten: Citroensap (32,7%), suiker, ongezouten boter, eigeel, maiszetmeel, vitamine E, kaliumsorbaat.

buiten de koelkast bewaren

2 uur voor gebruik in de koelkast legen.

crème de caramel à la fleur de sel de Guérande

Les 4 Saisons
    Levertijd:15-45 days
  • Beschrijving
  • Meer details
################

Lekker op brood, pannenkoeken...  of in ijs, yoghurt en vla.

Ook te gebruiken als decoratie op een taart.

 

"Een romige crème caramel met fleur de sel de Guerande.  Een prachtige mix van zoet en zout, met deze variant kunt u uw borden en gerechten versieren. Het vergemakkelijkt het vullen van gebak of pannenkoeken en topping ijs of desserts. Een verrassende fijne smaak, met al zijn en charme is vooral voor lekkerbekken een excuus om te genieten!

gelée de pomme

Les 4 Saisons
    Levertijd:15-45 days
  • Beschrijving
  • Meer details

Appel gelei (Boerenappel uit Landeleau)

Netto gewicht: 315 Gr.

Licht mengen voor elk gebruik, en na opening in de koelkast bewaren. 

70 gr fruit per 100 gr.

 

Ingrediënten: appelsap ambacht Landeleau, suiker, pectine, voedingszuur: citroenzuur.

Gelei met daarin 70 gram per 100 gram van boerenappel.

Totaal gehalte aan suikers: 60 gram tot 100 gram

Confiture de lait

Les 4 Saisons
    Levertijd:15-45 days
  • Beschrijving
  • Meer details

Melk-jam

(Les 4 Saisons)

Netto gewicht: 350 Gr.

Advies: brood, koekjes, ijs, ...
Ingrediënten: Verse melk, suiker, magere melkpoeder.

Gelée de cidre

Les 4 Saisons
    Levertijd:15-45 days
  • Beschrijving
  • Meer details

Cider gelei. (Cider uit Landeleau)

Netto gewicht: 135 Gr.

Licht mengen voor elk gebruik, en na opening in de koelkast bewaren. 

65 gr fruit per 100 gr.

Advies: met kaas.

Ingrediënten: boercider uit Landeleau, suiker, pectine, voedingszuur: citroenzuur.

Gelei met daarin 65 gram per 100 gram van cider

Totaal gehalte aan suikers: 65 gram tot 100 gram

Cerise noire au piment d'espelete

Les 4 Saisons
    Levertijd:15-45 days
  • Beschrijving
  • Meer details

Zwarte kersen met Espelette peper.

(Les 4 Saisons)

Netto gewicht: 135 Gr.

Licht mengen voor elk gebruik, en na opening in de koelkast bewaren. 

65 gr fruit per 100 gr.

Advies: met kaas.

60 gr suiker per 100 gr.

Ingrediënten: Zwarte kersen uit Lorraine, suiker, pectine, Espelette (0.24%).

65 gr fruit per 100 gr.

 

Figues aux noix

Les 4 Saisons
    Levertijd:15-45 days
  • Beschrijving
  • Meer details

Vijgenjam met noten

(Les 4 Saisons)

Netto gewicht: 135 Gr

Even mengen voor elk gebruik, en na opening in de koelkast bewaren. 

65 gr fruit per 100 gr.

Advies: met geitenkaas.

################