Bio jam, Crèmes, confijt...

Biologische jam uit Bretagne: 4 saisons uit de Monts d’Arrée (Bergen)

Ambachtelijke kwaliteit jam met 60% vruchten en 40% suiker, volgens een traditioneel recept.

Bereid met uitgelezen hoge kwaliteit vruchten die handmatig worden voorbereid voor het koken. Er wordt alleen rietsuiker toegevoegd.

délices de France is de officiële Nederlandse importeur van  les 4 saisons jam. 

4 saisons heeft 7 jam smaken die biologisch zijn gemaakt: abrikoos, rabarber, mirabel pruimen, bosbessen, sinaasappel, aardbei en 4 rode vruchten.

Verpakt in 360 g pot.

Labels: Het Europese biologische label en het franse officele AB label.

!

Crème de citron

Citroen crème met romige textuur en verrassend pittige smaak.

Confit d'oignons de Roscoff A.O.C.

Uien confijt uit Roscoff. (Bretagne)

crème de caramel à la fleur de sel de Guérande

################