quandvalentinecuisine

Quand Valentine Cuisine (Kant en Klaar maaltijden)

Biologische maar vaak ook vegetarische en glutenvrij kant en klaar maaltijden. 100% traceerbaarheid!

Quand Valentine cuisine

 

Het begon allemaal in Ploneour Lanvern ...

In 1896, Noël maakt blikjes  die de vrouwen met vis vulden.

Tijdens de crisis in Bretagne sluit de ene fabriek na de andere.

In 1906 besluit Noël samen met zijn vrouw Anna die goed kan koken om zijn eigen blikjes te maken en te vullen met maaltijden die zijn vrouw Anna klaarmaakt. Hij deed dit in zijn woning in Saint-Jean Trolimon.

14 jaar later nam een van hun zonen, Joseph, na de dood van zijn vader de leiding van het bedrijf over.

Dit was in 1925.

Joseph begint mijn zijn vrouw Valentine die ook al een goede kok is, kreeft te verkopen aan de andere kant van de Atlantische oceaan.

In 1951 wordt het bedrijf overgenomen door Jean en Jacques, zonen van Joseph en Valentine.

In 1959: zijn er geen doperwten meer in Bretagne. Plantaardige gewassen worden verspreid overandere delen van Frankrijk met behulp van industriële en chemische processen.

De kinderen van Valentine, verzamelen hun recepten om aan de smaak van de consument te voldoen, rekening houdend met de verplichting om gebruik te maken van gezonde producten.

In de jaren 60 werd het assortiment uitgebreid met  "zuurkool",  “coq au vin" en “cassoulet”.

90 - De twintigste eeuw eindigde met de komst van de kwaliteitsnormen, automatisering en voorschriften van de levensmiddelen wetgeving en veiligheid ... Huis Larzul weerstaat ​​ de dictatuur van standaardisatie en mechanisatie met voorouderlijke kennis. De geschiedenis van de keuken is er altijd geweest en zal zo blijven met de goede en juiste ingrediënten

2000 - De tijd is veranderd, de tijd is verstreken. Vandaag de dag levert Valentine cuisine biologische, gezonde voeding op hoog gastronomisch niveau.

 Achter elk product, is er altijd Valentine en Joseph, en hun verlangen om de meest veeleisende smaakpapillen te verrassen.

!

Veloute carottes

Biologische wortel cremesoep met koriander

Vegetarisch, glutenvrij (kant en klaar)

Netto 400 Gr

Far breton pruneaux

Biologische vlaai met pruimen.

glutenvrij (kant en klaar) Netto 380 Gr

Veloute tomates

Biologische tomaten cremesoep met olijfolie.

Vegetarisch, glutenvrij (kant en klaar)

Netto 400 Gr

Puree epinards chevre

################

Risotto champignons

Biologische risotto met champignons.

Vegetarisch, glutenvrij (kant en klaar) Netto 300 Gr

Quenelles nature tomates champignons

################

Legumes tofu

################

Fusilli bolognaise (1 min. opwarmen)

Biologische fusilli bolognese.

(kant en klaar)

Netto 320 Gr 

(1 min. opwarmen in een magnetron op 800W)

Veloute petit pois

Biologische doperwten cremesoep met munt

Vegetarisch, glutenvrij (kant en klaar)

Netto 400 Gr

Gateau chocolat

################

Brownie chocolat noisettes

Biologische brownie chocola met hazelnoot.

100% plantaardig (kant en klaar)

Netto 270 Gr

Sauce bechamel

Biologische bechamelsaus.

Vegetarisch, glutenvrij (kant en klaar)

Netto 250 Gr

Gratin aubergines herbes

################

Gateau aux pommes

################