fleurs-2

Producten info

Op de Homepagina, "klik" op de foto "Franse winkel" in het menu aan de linkerkant en open de deuren naar de ontdekking van  onze winkel.

délices de France is een delicatessen import bedrijf voor zowel zakelijk als particulieren.

Ons assortiment van gastronomische producten is een levensstijl wij stimuleren de kleine producties.

In "France de luxe" gebruiken wij alleen hoogwaardige natuur en biologische producten, geproduceerd volgens de traditionele recepten en met volledig respect voor het milieu. Onze wijnmakers en chefs zijn ambachtslieden met grote zorg en passie. Het is een bewuste keuze om ambachtelijke producten met een traditionele en duurzame kwaliteitsborging te selecteren. Het beste van de Franse keuken is binnen handbereik in Amstelveen.

 Onze producten zijn ideaal voor het organiseren van evenementen, catering, en uitdelen van feest-pakketten. Maak indruk op uw klanten, vrienden, familie en medewerkers met onze kwaliteitswijnen, of biologische cider. Wij kunnen u garanderen dat onze gerechten met zorg zijn bereid, en zullen ongetwijfeld een succes in vergaderingen, bijeenkomsten en conferenties zijn. Als u onze producten wilt kopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 Hier is een selectie van Franse producten sinds de foie gras, champagne, tot culinaire hoogstandjes zoals de voortreffelijk biologische zeewier  tartaar, de terrines, confit de canard, cassoulet du Perigord, biologische cider uit Bretagne ... traditioneel gemaakt met een verscheidenheid van natuurlijke en biologische ingrediënten.

Franse delicatessen import bedrijf voor zowel zakelijk als particulieren.