Sel fin au Garam Masala

Les Salines de Millac
  • Levertijd:15-45 days
  • Beschrijving
  • Meer details

Fijn zout met Garam Masala*

1 tube van glas“ fijn zout”.

 

Zout uit Millac , de eerste die zich “cru” zout mag noemen.

Gebruikt in franse sterren restaurants.
Ambachtelijk met de hand geoogste productie, oorspronkelijk uit Bourgneuf.
Te gebruiken als “final touch” op gerechten!

Garam Masala* is een geroosterd mengsel van specerijen. Het recept is afkomstig uit India. De bereidingswijze verschilt sterk van streek tot streek. Het is een ingrediënt in veel Indiase gerechten zoals Tandoori. Het wordt vaak als laatste toegevoegd tijdens het koken zodat de geur en smaak behouden blijft. bron: Wikipedia

 Ingredienten:

Fijn zout uit Millac, Garam Masala mengsel (laurier bladeren, korianderzaad, komijn, pijpkaneel, zwarte peper, anijssterren, karwijzaad, chilipoeder, gemberpoeder, amchoor, asafoetida).