Cassoulet au magret d'oie Goose cassoulet (2 pers.)

La Belle Chaurienne
11 blikken gekocht, de 12de gratis!
  • Levertijd:3-5 Days
  • Beschrijving
  • Meer details

Cassoulet van ganseborstfilet.

Netto gewicht:750 Gr

Cassoulet van ganseborstfilet.

Catelnaudary (Languedoc)

2 Pers. complete maaltijd, alleen opwarmen en genieten met brood

Onze stoofschotels worden zoals thuis gekookt!
La Belle Chaurienne wil dat je een ander ras van gans cassoulet ontdekken. Vind alle delicatesse gans borsten die deel uitmaken van dit cassoulet.

Voorbereiding tips:
Wij raden u aan de stoofpot in een aardepot en gratineren dertig minuten in de oven . Anders giet de inhoud in een pan en verwarm op een laag vuur gedurende tien minuten, onder regelmatig roeren.

Ingrediënten:

Saus:water, eendenvet, zout, peper, knoflook, geconcentreerd tomaten, vlees 33% wv. ganseconfijnt 11%, gegrilde varkensworst, witte bonen 37%

Voorbereiding:

Giet het in een pan, en laat het 15 minuten opwarmen op laag vuur, regelmatig roeren.
Laat het anders gratinieren in een oven schaal gedurende 30 minuten op 160 ° C.
De cassoulet wordt meestal geserveerd met een lokale wijn van Castelnaudary, krachtig en fruitig: Fitou, Corbières, Minervois, ...

Voedingswaarden:

Per 100 g:
624 kJ (149 kcal)
Eiwitten: 11,1 g / Koolhydraten: 10,9 g / Vet: 8,5 g