Lasagne à l’aubergine et mozzarella

Quand Valentine Cuisine
Biologisch, Pindavrij, Sojavrij
  • Levertijd:1-4 Days
  • Beschrijving
  • Meer details

Aubergine lasagna met mozzarella

Lange houdbaarheid in de kast.

Netto 300 Gr

Ingrediënten: Verpakking ( 88 % ) : * tomaten, aubergines * ( 26,7% ) , hele verse melk * , mozzarella ( 6,7 % ) ( * buffelmelk , stremsel , zout , melkzuur ) , gefilterd water , boter * , uien * , meel * rijst , cassave zetmeel * , extra vergine olijfolie * , zeezout , basilicum * , bruine rietsuiker * ( 0,2% ) , knoflook * , zwarte peper * , * nootmuskaat , witte peper * . Pasta ( 12 % ) : Harde tarwegries * , water , verse eieren * , zout , rijstmeel * .: fair trade -producten * Agrarische ingrediënten uit de biologische landbouw .   - Nutritionele informatie Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram : 108 kcal ( 454 kJ ) Eiwitten : 4,3 g Koolhydraten : 12.1 g Vet : 4,8 g   - verpakking nieuws en milieu De aubergine lasagne verpakt in een lade in AMPET ( gerecycled plastic ) en een tas gemaakt van gerecycled karton . Zie argument lade AMPET en milieu .   - Voorbereiding Au bain - marie : Dompel de bak gedurende 15 minuten in kokend water . Conventionele oven : verwijder de zaak en de film en zet het rechtstreeks in een hete oven bij 120 ° C gedurende 25 minuten .   - allergenen informatie Natuur, Biologisch, Pindavrij, Sojavrij   - ideeën U kunt de aubergine toevoegen lasagne en een paar plakjes mozzarella vóór het einde van het koken en serveren met een salade .   Een wijn met aubergine lasagne : een Pessac Leognan of Pouilly Fume .