De ingrediëntenlijst voor ouderwetse Hénaff-rillettes is eenvoudig! In de glazen potten: 90% vers Frans varkensvlees, zeezout en peper. Geen ruimte voor kleurstoffen of conserveermiddelen.
Weten hoe je de tijd moet nemen. Het koken ? Hénaff zorgt ervoor dat het urenlang goed blijft om het mager en het varkensvet gelijkmatig te mengen. Aan het einde van de dag zachte varkensrillettes met een onvergelijkbare smaak. Dit is ons recept voor een product van topkwaliteit.
Het juiste moment voor Hénaff-rillettes? Het is de hele tijd! Ze zijn royaal, vezelrijk en smeuïg, altijd klaar om op een snee boerenbrood of een stuk stokbrood te smeren. Je bewaart ze op een koele, donkere plaats en serveert ze op kamertemperatuur.
In 1907, Jean Henaff opende zijn eerste conservenfabriek, Henaff producten zijn anders want ze zijn uit de mooiste stukken van varkensvlees gekozen. Met een zorgvuldige vakmanschap en authentieke methode, wordt het geheim gehouden door de familie al meer dan 80 jaar.