In 1932 maakte Fernande Lagarrigue een frituurpan uit Rieuxpeyroux, in de Aveyron, die verschillende gespecialiseerde Franse voedingsproducten op de markt bracht. Naarmate het jaar vordert, verschijnt er een tweede parfummagazine en producten op basis van lavendel uit Grasse, het mondiale parfumkapitalisme. Deze familiale passie voor de Franse specialiteiten wordt overgedragen aan generaties, en wordt uitgezonden door kleine Julien Baillet, met zijn zoon Romain Guillaume, die zijn avontuur voortzet en de levenskunst weergeeft français dans le monde entier! Veel van onze producten zijn afkomstig van de uitmuntendheid van de regionale ambachtslieden, maar ze zijn gegroepeerd onder het merk TRADITIONS DE FRANCE, het echte label garandeert een productieproduct met de meeste natuurlijke ingrediënten, en dan het respect voor de voorouderlijke kennis... Alle bonbons van de aarde gamme TRADITIES DE FRANCE zijn eigenlijk de belangrijkste ingrediënten, met natuurlijke ingrediënten en de traditie van de maîtres-confiseurs van antan. De violette de Toulouse aux Coquelicots de Nemours en passant door de berlingots van Nantes, biedt een heerlijke reis aan om de verschillende Franse regio's te doorkruisen