Ingrediënten:
Saus:water, eendenvet, zout, peper, knoflook, geconcentreerd tomaten, varkensspek vlees Saucisse de Toulouse (worst) 23%, linzen 20% Netto gewicht 840Gr
Voorbereiding:
Giet de inhoud van de doos in een ovenschaal. Het oppervlak bedekken met paneermeel en plaatsen in de oven gedurende 30 minuten op 160 ° C. Als de korst goudbruin is, dek de schaal af met aluminiumfolie: de stoofpot kan langzaam door sudderen voordat het geserveerd wordt. Als het gerecht te rijk voor een maaltijd blijkt, maak je geen zorgen, het zal nog lekkerder zijn als het opnieuw wordt opgewarmd.
Anders giet het in een pan, en laat het 20 tot 30 minuten opwarmen op laag vuur, regelmatig roeren.
De saucisse de Toulouse wordt meestal geserveerd met een lokale wijn van Castelnaudary, krachtig en fruitig: Fitou, Corbières, Minervois, ...