• Beschrijving
  • Meer

Duiventerrine of paté met getapte peer uit de Touraine 
 200 Gr

Glas

Beschrijving:

De Pigeon Terrine met Peer Tapée de Touraine is een smakelijk en genereus recept. Deze paté is een recept van de oevers van de Loire, ambachtslieden sinds 1994.

De duif die in dit recept wordt gebruikt, wordt gecombineerd met tapée peer, een specialiteit van Tourraine. Deze techniek bestaat uit het drogen van peren boven een houtvuur. Ze worden geschild en op rekken geplaatst, worden droog en worden vervolgens platgedrukt met behulp van een speciaal instrument, de "platissoire".

ingrediënten:

Duif (EU) (30%), varkensvlees (Frankrijk), kippenlever (Frankrijk), ei, Porto (sulfieten), sjalot, peren (tapee) (3,5%), aardappelzetmeel, melkeiwit, zout, gelatine, grijze peper.
Voedingswaarden per 100g

Energiewaarden: 922kJ/222kcal
Vet 16g waarvan verzadigde vetzuren 5.5g
Koolhydraten 3.4g waarvan suiker <0.5g
Eiwit 16g
Zout 1,2 g

La Bouriche
910000077
excl Verzendkosten kg
Bestel