• Beschrijving
  • Meer

Aubergines cuisinees facon mediterraneenne (en atelier du perigord, plat bio)



Mon Bon Bio

GOED & BIOLOGISCH

Onze producten zijn niet alleen goed, maar ook biologisch. Het is een manier van produceren die garandeert dat het milieu en het dierenwelzijn is respecteert, en breng meerdere positieve gevolgen voor ons milieu en onze gezondheid.


GEMAAKT IN FRANKRIJK

Onze keukens bevinden zich in Castelnaudary in het zuidwesten van Frankrijk. Deze charmante stad in de Aude, beroemd om zijn cassoulet, kent zijn gelijke niet op het gebied van gastronomie! Een erkend kapitaal van smaak, waarvoor we natuurlijk hebben gekozen om onze Mon Bon Bio-recepten te implementeren.


SOLIDARITEIT

Voor 2022 is het de vereniging Constance de kleine astronautenstrijder die we steunen. Het is opgericht om het publiek bewust te maken van bloed-, beenmerg- en bloedplaatjesdonaties in de strijd tegen kinderkanker, door gehospitaliseerde kinderen en hun families te helpen en door donaties in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker en leukemie.
Meer informatie

Succulente aubergine gekookt op "Mediterrane stijl" met tomatenpuree en een vleugje Provençaalse kruiden om het Zuiden op te roepen.

Ingrediënten:
Aubergine* 49% – tomaten* 14% – water – gepelde tomaten* 9,6% – olijfolie* – uien* – tomatenpuree* 1,7% – knoflookpulp (knoflook*, zout) – zout – suiker* – basilicum* 0,3% – salie* – Provencaalse kruiden* – peper*.

(% uitgedrukt bij implementatie)

* Producten uit de biologische landbouw.

Allergeen: mogelijk spoor van Soja , Selderij

La Belle Chaurienne
990000049
excl Verzendkosten kg
Bestel