Mousseline van pastinaak en pompoen (bioschotel) 380 Gr

  • Beschrijving
  • Meer

Mousseline de panais et de potimarron (plat bio de castelnaudary)



Mon Bon Bio

GOED & BIOLOGISCH

Onze producten zijn niet alleen goed, maar ook biologisch. Het is een manier van produceren die garandeert dat het milieu en het dierenwelzijn is respecteert, en breng meerdere positieve gevolgen voor ons milieu en onze gezondheid.


GEMAAKT IN FRANKRIJK

Onze keukens bevinden zich in Castelnaudary in het zuidwesten van Frankrijk. Deze charmante stad in de Aude, beroemd om zijn cassoulet, kent zijn gelijke niet op het gebied van gastronomie! Een erkend kapitaal van smaak, waarvoor we natuurlijk hebben gekozen om onze Mon Bon Bio-recepten te implementeren.


SOLIDARITEIT

Voor 2022 is het de vereniging Constance de kleine astronautenstrijder die we steunen. Het is opgericht om het publiek bewust te maken van bloed-, beenmerg- en bloedplaatjesdonaties in de strijd tegen kinderkanker, door gehospitaliseerde kinderen en hun families te helpen en door donaties in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker en leukemie.
Meer informatie

Een mousseline van pastinaak en pompoen bereid met een vleugje verse room.
 
Ingrediënten:
Pastinaak* 53,6% – pompoen* 26,7% – verse room* 10% – boter* – zout – peper*.

(% uitgedrukt bij implementatie)

* Producten uit de biologische landbouw.

Allergeen: mogelijk spoor van Soja , Selderij

La Belle Chaurienne
990000046
excl Verzendkosten kg
Bestel