Gourmandise à la noix - 220 g

  • Beschrijving
  • Meer

Na het openen om snel te consumeren en koel te blijven

Productieproces van onze noten

Onze notendop met noten waar walnootspread bestaat uit 48% van de notenpasta die we in de molen transformeren.

Maar hoe krijgen we het?

In het begin is het nodig om de walnootpitten te verpletteren. Onder onze slijpmachines zullen respectievelijk 500 kilo en een ton, na ongeveer 30 minuten werk, een glad deeg met kleine uitbarstingen van noten vormen.

Dit laatste is niemand minder dan het deeg dat wordt gebruikt om onze noten te maken.

Zodra deze stap is gezet, kan deze worden getransformeerd en vervolgens worden geconditioneerd door onze partner.

In ons product hebben we ervoor gekozen om alleen eenvoudige ingrediënten te plaatsen: onze notenpasta, suiker en water.

Een echte zelfgemaakte spread waard. Het zal de beste gourmets verrukken!
Gebruik en specificiteit van voedingsdeeg

Onze notenpe, naast het maken van eenvoudige ingrediënten, heeft een ultra smakelijke smaak!

Weten hoe het wordt gemaakt is goed, maar nu moet je jezelf afvragen hoe je het kunt houden en vooral hoe je het kunt proeven?

Zonder additieven en conserveermiddelen zal het na opening worden geconsumeerd, snel en koel blijven. Voordat je opening bent, heb je een maximale duur van 36 maanden om je smaakpapillen te verrassen.

Hoe gebruik je het nu? Bij het ontbijt, snack, in pannenkoeken, met koekjes of bijvoorbeeld met een toast of een mooi plakje vers brood.

De tip van onze chef: voeg in een natuurlijke yoghurt een royale lepel van onze notenvraat toe om smaak te brengen!

Wil je deze Gourmet Nugget ontdekken? Aarzel niet en laat jezelf in de verleiding komen!

220 g

Ingredienten:

48% notenpasta, suiker en water


le Moulin de la Veyssière
940000054
excl Verzendkosten kg
Bestel