• Beschrijving
  • Meer

CLASSIC Fruité Vert Extra Virgin Olive Oil AOP Vallée des Baux de Provence Bottle 250 ml

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2019

Gouden Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2019

GOUDEN MEDAILLE - INTERNATIONALE OLIJFOLIEWEDSTRIJD VAN NEW YORK 2019

Gouden Medaille - Internationale Olijfoliewedstrijd van New York 2018

Zilveren Medaille - PACA Competitie 2018

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2018

Gouden Medaille - Nationale Competitie voor Olijfolie met Oorsprongsbenaming - Nyons 2017

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2017

Gouden Medaille - PACA Competitie 2016

Gouden Medaille - Concours Général Agricole Parijs 2016

Bronzen Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2014

Zilveren Medaille - Nationale Competitie voor Olijfolie in Oorsprongsbenaming Nyons 2013

Gouden Medaille - PACA Competitie 2013

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2013

Hoofdprijs olijfolieconsumenten 2012 - Journal La Provence

Gouden Medaille - Nationale Competitie voor Olijfolie in Oorsprongsbenaming Nyons 2011

Gouden Medaille - PACA Competitie 2011

Bronzen Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2011

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2011

Bronzen Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2010

Gouden Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2009

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2009

Gouden Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2008

Zilveren medaille - PACA-wedstrijd 2008

Bronzen medaille - Concours Général Agricole de Paris 2008

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2008

Gouden Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2007

Gouden Sofi Award ‘Best Outstanding Oil’ Fancy Food Show – New York

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2007

Gouden Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2006

Gerangschikt onder de 15 beste oliën ter wereld door Marco Oreggia 2006

1e prijs categorie Medium Fruitig - Olio 2006 Der Feinschmecker 1e prijs categorie Medium Fruitig.

Gouden Medaille - PACA Competitie 2006

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2006

Gouden Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2005

Bronzen Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2005

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2005

Gouden Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2004

Top 35 - Olio 2004 - Der Feinschmecker

1e prijs voor Kwaliteit Mario Solinas 2003

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2003

Gouden Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2003

5e prijs voor Kwaliteit Mario Solinas 2002

Gouden Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2002

Zilveren Medaille - Concours Général Agricole de Paris 2000

CLASSIC Fruitig Groen, Extra Vierge Olijfolie AOP Vallée des Baux de Provence, fles van 250 ml

PROEVEN

De klassieke AOP Vallée des Baux de Provence zal liefhebbers van groene fruitigheid verrassen met zijn complexiteit en harmonie. Het aromatische ensemble van grote frisheid presenteert zuivere en evenwichtige smaken. De dominante aroma's van rauwe artisjok, groene banaan en appel vermengen zich harmonieus met de secundaire aroma's van verse amandel en hazelnoot. De fruitigheid van mooie intensiteit onthult een elegante volharding in de mond.

SUGGESTIE

Classic is een delicate, complexe en harmonieuze olijfolie die besprenkeld rauw gebruikt moet worden. Het komt even goed tot zijn recht op warme en gekookte gerechten zoals gestoomde groenten, vis, verse pasta, maar ook op groene salades, rauwe groenten en kaas.

AFKOMST

Klassieke extra vergine olijfolie is het resultaat van een mengsel van vier soorten olijven die typisch zijn voor de BOB. Vallei van Baux de Provence. Koude extractie bij Moulin Castelas binnen 6 uur na de oogst versterkt het plantaardige karakter van de olijfolie en behoudt de complexiteit van de aroma's die specifiek zijn voor Domaine CastelaS.


Ingredienten:

Olijven

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDEN / 100g

Energie: 3700 kj / 900 kcal - Vetten: 100 g inclusief verzadigde vetzuren: 17 g - Koolhydraten: <0,5 g inclusief suikers: <0,5 g - Eiwitten: <0,5 g - Zout: 0,02 g

Moulin de Castelas
940000114
excl Verzendkosten kg
Bestel