Ratatouille met piment espelette (bioschotel) 585 Gr
Couscous groenten met kruiden (bioschotel) 565 Gr
Aubergine gekookt op mediterrane wijze (bioschotel) 585 Gr
Courgette gekookt op Provençaalse wijze (bioschotel) 565 Gr
Mousseline van pompoen en wortel (bioschotel) 380 Gr
Mousseline van pastinaak en pompoen (bioschotel) 380 Gr
Mousseline van doperwten met asperges (bioschotel) 380 Gr
Ambachtelijk wit/roze knoflook uit Frankrijk 1 streng 1 kilo
Ambachtelijk gerookte knoflook uit Frankrijk 1 streng 1 kilo
Ambachtelijk gerookte knoflook uit Frankrijk 1 bol
Ambachtelijk wit/ roze knoflook uit Frankrijk 1 bol
UIen uit Roscoff Bretagne 1 kilo
Gevulde salade met quinoa & kleingesneden groente 350g
Gnocchi op Provençaalse wijze met daslook 380g